SLOGA, TOLERANCIJA I RAZUMEVANJE KLJUČ SU NAŠEG USPEHA

SLOGA, TOLERANCIJA I RAZUMEVANJE KLJUČ SU NAŠEG USPEHA

Porodična firma Dragane i Dragana Nešića, „Digiwear“, poslednje dve godine akcenat je stavila na proizvodnju sportske opreme. Veliki značaj pridaju i razvoju svog brenda pod nazivom „Eefe“. 

Porodična firma Dragane i Dragana Nešića “Digiwear” već godinama razvija proizvodnju sportske opreme, a u poslednje dve godine akcenat je stavila na sopstveni sportski brend pod nazivom “Efee”.

 

  • Paralelno sa dečjom garderobom, po kojoj su nas Zrenjaninci već znali, razvijali smo i program sportske opreme. Ovaj potez pokazao se kao jako dobar – pričaju svoju preduzetničku priču Dragana i Dragan Nešić – U jednom trenutku, zbog velike konkurencije i drugih poslovnih razloga, dečja garderoba više nije bila ono što donosi rezultate. Na sreću, imali smo već razvijen program sportske opreme “Efee” i lako se preorijentisali na taj deo proizvodnje. Na programu sportske opreme, koji podrazumeva proizvodnju i štampu majica, trenerki, sportskih torbi, dresova, radimo poslednjih nekoliko godina, a intenzivnije od 2018. godine. Imamo i partnera iz Slovenije, na šta smo posebno ponosni, a u planu je proširivanje poslovanja i na druge zemlje regiona – kažu Nešićevi.

 

Što se tiče štampe, firma je potpuno osposobljena za sve zahteve klijenata, od sito štampe, preko digitalne, sublimacione štampe itd. Ne treba izostaviti ni uslugu veza, koja je vrlo tražena a “Digiwear” je spreman da je pruži. Sve više se u poslednje vreme pojavljuju zahtevi sportista koji se bave malo drugačijim sportovima, kao što su biciklisti, ribolovci i slično koji takođe žele da imaju svoju prepoznatljivu opremu. Naći će je u firmi “Digiwear”.

 

Fleksibilni su i brzi, i za razliku od velikih firmi, spremni su za ekspresno reagovanje i proizvodnju i malih serija. To je velika prednost, jer time ispune sve zahteve klijenata. Uzimjući u obzir veliko iskustvo u poslu, vrlo često “Digiwear” završava poslove i za druge proizvođače.

 

Brend sportske opreme i garderobe “Efee” razvijaju temeljno, dugotrajno i istrajno, jer smatraju da se na tržištu moraš izdvojiti po nečemu svom – Moraš biti prepoznatljiv po nečemu što je samo tvoje, što je tvoj “pečat”, tvoj “zaštitni znak” i uvek ponuditi samo vrhunski kvalitet – kažu Dragan i Dragana.

 

Posao kojim se bave, Dragana i Dragan Nešić jako vole i, kad su na poslu, posvećeni su mu stopostotno. Dragana je u porodicu Nešić došla pre 11 godina. Kaže da u početku nije bilo lako.

 

  • Nisam imala ni trunke preduzetničkog iskustva, ali jesam imala veliku želju da naučim i pomognem suprugu i njegovoj porodici. Zajedno sa svima njima, uz napore, odricanja, ali i mnogo lepih trenutaka, postavili smo stvari na najbolja moguća mesta. Sa današnje tačke gledišta, sigurna sam da su porodične firme, posebno one u kojima vlada sloga, tolerancija i razumevanje, jedini logičan izbor. Kad se udruže energije, uspeh ne može da izostane – kaže Dragana.

 

Porodica je Dragani i Draganu jako važna. U stvari, najvažnija.

 

  • Mi smo ispratili svaki milimetar odrastanja naše dece, Dunje i Davida. Kad god je trebalo, odvajali smo vreme za njih. To nam je omogućila naša porodična firma, odnosno to što se bavimo preduzetništvom. Da radimo u nekoj velikoj firmi, ili za druge, to ne bi bilo moguće. Mislim da smo uspeli da pomirimo posao, kom smo maksimalno posvećeni i porodicu koja nam je na prvom mestu. I to je nešto što za nas ima neprocenjiv značaj – kažu Dragana i Dragan Nešić i dodaju:

 

  • Kad nas pitaju kako uspevate, odgovaramo ovako: morate biti složni, tolerantni, spremni da razumete i spremni da pomažete jedni drugima. Pokazali smo i dokazali smo da mi to možemo i to je ključ našeg uspeha, kako poslovnog tako i životnog – ističu Nešićevi.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve