TRI ZVEZDINE ZVEZDANE DECENIJE

TRI ZVEZDINE ZVEZDANE DECENIJE

Zvezda doo je zrenjaninsko preduzeće za reciklažu sekundarnih sirovina. U pitanju je porodično preduzeće, koje ove godine obeležava lep jubilej – 30 godina uspešnog rada i postojanja.

Zvezda doo je zrenjaninsko preduzeće za reciklažu sekundarnih sirovina.

U pitanju je porodično preduzeće, koje ove godine obeležava lep jubilej – 30 godina uspešnog rada i postojanja.

  • Posao je započeo moj otac a ja sam ga, evo nastavila, priča “Zvezdinu” preduzetničku priču Staša Berberski.

“Zvezda” je osnovana, sad već davne, 1990. godine a kako kaže Staša, uvek su se trudili da budu prvi u onome što rade, pa su tako prvi u Zrenjaninu, od Gradske uprave, 2010. godine, dobili integrisanu dozvolu za sakupljanje, tretman, skladištenje i  transport neopasnog otpada.

  • Bavimo se primarnom reciklažom koja obuhvata otkup, baliranje i sortiranje sekundarnih sirovina i to otpadnog papira i kartona, kao i polietilena.Robu preuzimamo kako od pravnih, tako i od fizičkih lica svojom radnom snagom i sredstvima. Posedujemo sopstveni skladišni prostor, vozila za prevoz robe, viljuškar za baliranje i utovar, a merenje se vrši na našoj digitalnoj vagi od 25tona, ističe Staša.

Staši je nastavak porodičnog posla bio potpuno logičan izbor. Kaže da kao i svaki drugi posao, tako i porodični, ima svojih prednosti i nedostataka. Ipak, kako sama kaže, prednosti su mnogo veće.

  • Velika je odgovornost u porodičnim preduzećima kao što je naše, kaže Staša. Od poslovanja zavisi čitava porodica ali i zaposleni. Zato ulažemo maksimalan napor kako bismo obezbedili egzistenciju i sopstvenim ali i porodicama naših zaposlenih, ističe Staša.

U “Zvezdi” je trenutno zaposleno 5 radnika.

Planova uvek ima.

  • Moj otac je imao viziju kada je osnovao ovo preduzeće, a vremenom se pokazalo da je reciklaža jako važna stvar za svako društvo a i dobar posao, ako se pametno vodi. Ja se trudim da tako i ostane a mogu reći da sam jako, jako zadovoljna onim što radim, ističe Staša Berberski.

 

 

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Sed eu felis id felis accumsan condimentum

Pellentesque vestibulum est sed nisl euismod, id congue ligula facilisis. Proin tortor nisl, consequat id scelerisque sed, pulvinar quis tellus. Vivamus ullamcorper rhoncus risus, eget vulputate tellus aliquet et. Phasellus non ipsum nisl. Integer id euismod libero. Praesent lobortis commodo ante gravida finibus. Proin in libero euismod, maximus urna lacinia, consectetur lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Detaljnije Pogledaj sve