ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU KAO TURISTIČKI POSREDNIK OD POVERENJA

ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU KAO TURISTIČKI POSREDNIK OD POVERENJA

Vlado Dašić vlasnik je turističke agencije Caravan, koja se nalazi u Gimnazijskoj ulici u Zrenjaninu. Svoju agenciju Dašić je osnovao 1. marta 1991. godine.

Vlado Dašić vlasnik je turističke agencije Caravan, koja se nalazi u Gimnazijskoj ulici u Zrenjaninu.

 

Svoju agenciju Dašić je osnovao 1. marta 1991. godine.

 

  • Ideja je bila da nastavim da se bavim poslom koji sam radio u državnoj firmi, ali za sebe i svoj račun, kaže Dašić.
  • Želeo sam da radim samostalno ali moram da kažem da u to vreme tako nešto nije imalo mnogo prednosti. Početi nešto što nije imalo uslove za privatni biznis više je bio izazov i rizik. Zato, iz ove perspektive, mogu da kažem da je početak bio vrlo težak, ističe Dašić.

 

Za skoro tri decenije koliko posluje, Caravan nijednom nije koristio nijedan državni podsticaj.

 

  • Ne zato što nisam želeo, kaže Dašić, nego što ovu oblast država ne podstiče.
  • Bitno se klima za poslovanje firmi kao što je moja nije promenila na bolje, ističe Dašić. Teško je zbog tretmana delatnosti od strane države i zakona koji uređuju istu delatnost. Danas je omogućeno svima da se bave ovim poslom. To znači da je u ovaj posao uključen širok spektar ljudi koji mogu raspolagati sa tuđim novcem uzetim unapred. To daje za pravo pojedincima da se ponesu nekorektno i neprofesionalno i ubace celu branšu u kažnjeničku ekspediciju države i njenih zakona. Pa sledi pisanje i menjanje istih po principu, svi su lopovi i hajde da se obezbedimo od istih visokim garancijama, teškim uslovima i slično, kaže Dašić.

 

Govoreći o planovima za dalje, Dašić kaže:

 

  • Plan mi je da održim nivo poslovanja do kraja svog radnog veka i ostanem u branši poznat kao osoba i firma koja nije  nikada imala probleme u poslovanju, dugovanju i dogovaranju, kako sa klijentima tako i sa poslovnim partnerima, ističe.

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Maecenas rutrum, felis id rutrum malesuada

Nam tellus erat, posuere sit amet metus sit amet, iaculis porta urna. Proin luctus lectus varius ipsum venenatis, sit amet finibus augue ultricies. Pellentesque consequat et ante ut porttitor. Pellentesque eu sem sem. Donec finibus lectus nisi, et ultrices odio porta sit amet. Sed laoreet pretium lacus vel bibendum.
Detaljnije Pogledaj sve