Sadrzaj SRP

12.03.2020.

O nama

Portal Virtuelni inkubator nastao je krajem 2017. godine, kao rezultat višemesečnog rada Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina na kreiranju internet platforme od značaja za privrednike i preduzetnike srednjeg Banata. Portal je osmišljen od strane Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, koja je zaslužna za kreiranje sadržaja i funkcionisanje portala. Projekat je podržan od strane […]
Detaljnije
16.04.2018.

PREDUZETNICIMA 500 MILIONA DINARA ZA INVESTICIJE

Ministarstvo privrede poziva preduzetnike, mikro i mala privredna društva da se informišu o Programu podsticanja preduzetništva kroz podršku investicijama u 2018. godini, koji se sprovodi u saradnji sa sa Fondom za razvoj Republike Srbije.
Detaljnije
10.04.2018.

TAKMIČENJE ZA NAJBOLJU IDEJU U OBLASTI PROMOCIJE PREDUZETNIŠTVA 2018

Izaberi kategoriju kojoj pripadaš i prijavi se za Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva 2018 – European Enterprise Promotion Awards 2018 (EEPA)    
Detaljnije
05.04.2018.

PROGRAM RANOG RAZVOJA

Program ranog razvoja namenjen je mladim preduzećima koja razvijaju tehnološku inovaciju za kojom postoji potreba na tržištu. Program je osmišljen sa namerom da podrži opstanak preduzeća tokom kritične faze istraživanja i razvoja i omogući razvijanje poslovnih kapaciteta pomoću kojih će svoje inovacije plasirati na tržište.
Detaljnije
05.04.2018.

PROGRAM SUFINANSIRANJA INOVACIJA

Program sufinansiranja inovacija namenjen je preduzećima kojima su potrebna znatna finansijska sredstva za komercijalizaciju istraživanja i razvoja. Program ima za cilj dalji razvoj postojećih inovativnih preduzeća zasnovanih na znanju, podsticanje uspostavljanja saradnje sa međunarodnim partnerima i povećanje broja tehnoloških kompanija.
Detaljnije
05.04.2018.

MEĐUNARODNI SAJAM PLASTIKE I GUME MILANO 27.05.- 01.06.2018

Unija poslodavaca Srbije Vas poziva na Međunarodni sajam plastike i gume u Milanu.
Detaljnije
29.03.2018.

JAVNI POZIV ZA PROGRAM PODSTICANJA PREDUZETNISTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2018. GODINI

Program podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2018. godini sprovodi Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.
Detaljnije
19.03.2018.

Pravno informisanje u Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina

Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, za svoje članove organizuje je pravno informisanje u petak, 23. marta 2018. godine
Detaljnije
12.03.2018.

Obuka za članove Unije – Structogram

{m4vremote}images/video/Obuka STRUCTOGRAM za članove UPS – Poslodavci Zrenjanina.m4v{/m4vremote}
Detaljnije
12.03.2018.

KOMPANIJA PRESS INTERNATIONAL ZAPOŠLJAVA

Press International doo iz Novog Sada traži VOZAČA DOSTAVNOG VOZILA na teritoriji Zrenjanina.
Detaljnije
06.03.2018.

PROGRAM PODSTICANJA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2018.GODINI

Ministarstvo privrede raspisalo je dva javna poziva za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima, i početnicima u biznisu u ukupnom iznosu od 750 miliona dinara, a raspisan je i poziv bankama i lizing kućama za partnerstvo u programu podrške za nabavku opreme.
Detaljnije
06.03.2018.

AUTOMATSKA OVERA ZDRAVSTVENIH KARTICA I ZA OSTALE OSNOVE OSIGURANJA

Vlada Republike Srbije je saopštila da je automatska overa kartica zdravstvenog osiguranja od 28. Februara 2018. godine, omogućena i osiguranicima samostalnih delatnosti, čime su, praktično svi osiguranici oslobiđeni odlaska na šalter filijala Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.
Detaljnije

Prijava na bilten

Prijatelji unije

Preduzetničke priče

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System” osvojila je prestižnu nagradu za inovacije

Zrenjaninska firma “Carp System”, koja se bavi proizvodnjom ribolovačke opreme pod istoimenim sopstvenim brendom, osvojila je prestižnu nagradu za inovacije, u žestokoj konkurenciji 75 timova, iz svih inovativnih oblasti.
Detaljnije Pogledaj sve

Poslovni prostor

Duis porttitor molestie nunc

Duis porttitor molestie nunc

Suspendisse facilisis lacus eu metus ultricies laoreet. Quisque blandit auctor rhoncus. Ut sodales ut urna eget suscipit. Aliquam vitae lorem ultricies, tincidunt quam et, mattis lacus. Nulla et ex tempus, bibendum dui sit amet, accumsan nibh. Ut ac turpis eros. Nulla sed libero tristique, aliquam augue eget, iaculis leo. Nulla in lorem mi.
Detaljnije Pogledaj sve